AcasăACTUALVIDEO | Drum național blocat total în urma căderilor de pietre și...

VIDEO | Drum național blocat total în urma căderilor de pietre și stânci. Se întâmplă la limita județelor Mehedinți și Caraș-Severin

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Drumul Național 57 este blocat, miercuri dimineață, din cauza căderilor de pietre și stânci la limita județului Caraș-Severin cu județul Mehedinți.

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara anunță că traficul este oprit pe DN 57, în apropiere de Berzasca, la limita județului Caraș-Severin cu județul Mehedinți, ca urmare a căderilor de pietre și stânci de pe versanți. Traficul rămâne închis.

„Au început operațiunile de înlăturare a ebulmentului în urma alunecărilor de pe versanți, de azi noapte, pe DN 57, zona Berzasca, jud. Caraș-Severin. Traficul rămâne închis. În funcție de evoluția operațiunilor, vom reveni cu detalii cu privire la redeschiderea traficului”, anunță DRDP Timișoara.

Circulația pe traseul Orșova – Moldova Nouă și retur se va desfășura pe ruta DN 6 Orșova – intersecție DN 57B – DN 57B Oravița – DN 57 Oravița – Moldova Nouă.

CITEȘTE ȘI: Corpul de control al Ministerului Energiei se află miercuri la CE Oltenia, după tragedia de marți

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri