AcasăACTUALVIDEO | ÎNREGISTRĂRI cu Gheorghe Dincă. Ce a spus familiei sale despre...

VIDEO | ÎNREGISTRĂRI cu Gheorghe Dincă. Ce a spus familiei sale despre fetele ucise la Caracal

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Antena 3 a prezentat înregistrări ale discuțiilor pe care monstrul din Caracal, Gheorghe Dincă, le-a avut cu copiii săi. Criminalul celor două fete a recunoscut că le-a ucis și a dezvăluit familiei sale că una dintre avocate l-ar fi sfătuit să declare că tinerele arse în butoi ar fi în viață.

”Poate am fost pus de Dumnezeu să îndeplinesc o misiune”, le spune, senin, criminalul copiilor săi, povestindu-le că mănâncă bine după gratii, mai ales că are diabet.

”Ce vrei să faci? Asta e. În viață nu se știe cum merg treburile și uite într-o zi se pune tata și nu ești și… voi nu judecați că treburile, în continuare, rămân cu o anchetă deschisă. Nu. E bine cum îți spune tata.

Știu, dar nu auzi? Nu că te zbați, că uite sunt bandiți care te agață, înțelegi? Se întreabă care se nimeresc aiurea.

Nu tratați treburile cu indiferență, și tu și Florin, că de aia am zis să treacă și să fie mami acolo, în caz de nu sunteți… Pe ei aia îi interesează, tată, de aia e dezbatere.

Și mie avocata aia… să recunosc că fetele sunt vii, înțelegi? Și asta ce înseamnă dacă sunt vii? Că, automat, vă luau pe voi. Dar nu sunt vii.

Că le-am zis că dacă sunt vii și dumneavoastră aveți probe, dați probe și eu trebuie să fiu în libertate. Dar tâmpit, așa, știi? Că de aia m-am luat cu ea.

Poate am fost pus de Dumnezeu să îndeplinesc o misiune.

Mie chiar dacă îmi fac procese verbale, mă condamnă, pot să mă judece de ce vor ei, mă înțelegi? Am niște drepturi, nu contează.

Pedeapsă mai mare ca asta nu poate să… înțelegi? Totdeauna se cumulează la mine, în cazul meu. Voi, că nu aveți nicio problemă, vă leagă pe loc. De aia aveți grijă.” sunt cuvintele rostite de monstrul din Caracal.

CITEŞTE ŞI: Acuzaţii GRAVE în dosarul Caracal. Avocatul familiei Melencu susţine că nu sunt analizate toate probele

Mai multe ştiri

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri