AcasăACTUALZeci de profesori din Dolj au obținut note peste 7, după rezolvarea...

Zeci de profesori din Dolj au obținut note peste 7, după rezolvarea contestațiilor

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Rezultatele finale din cadrul concursului național au fost afișate, marți, la nivelul județului Dolj, din totalul de 155 de contestații depuse, 102 fiind admise în plus, 36 în minus și 17 note au rămas nemodificate.  

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean Dolj, după rezolvarea contestațiilor a crescut atât numărul lucrărilor cu note mai mari sau egale cu 7 cât și a celor care au trecut pragul notei 5.

„Numărul lucrărilor cu note mai mari sau egale cu 7 sunt, după rezolvarea contestațiilor, 370 (55,63%), inițial fiind 318 (47,81%). Numărul lucrărilor cu note mai mari sau egale cu 5 sunt 562 (84,51%), în prima etapă fiind 492 (73,98%). Tei lucrări au fost notate cu 10, două la Educatoare și una la Religie”, a declarat Nicoleta Lițoiu, purtător de cuvânt al ISJ Dolj.

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidaţii trebuie să obțină minimum nota 7 (şapte) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială la clasă în profilul postului.

Pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), candidaţii trebuie să obțină minimum nota 5 (cinci) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială în profilul postului.

- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri