AcasăACTUALBărbat din Vâlcea, arestat preventiv după ce a luat la ocazie o...

Bărbat din Vâlcea, arestat preventiv după ce a luat la ocazie o femeie din Târgu Jiu și nu a mai lăsat-o să coboare din mașină

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Un bărbat în vârstă de 43 de ani, din Râmnicu Vâlcea, a fost arestat preventiv, după ce a luat o femeie din Târgu Jiu la ocazie, iar când aceasta i-a cerut să coboare din mașină, a refuzat să oprească. 

Potrivit IPJ Gorj, bărbatul, în timp ce conducea o mașină, în localitatea Slătioara, județul Vâlcea, a luat la ocazie o femeie, în vârstă de 54 de ani, din Târgu Jiu.

Pe parcursul deplasării, aceasta i-a cerut bărbatului să îi permită să coboare din mașină,  însă acesta a refuzat în mod repetat.

Ajungând în localitatea Scoarța, șoferul a întors și s-a îndreptat spre municipiul Râmnicu Vâlcea, iar femeii i-ar fi permis să coboare în localitatea Bumbești Pițic.

„Bărbatul a fost reținut și ulterior a fost prezentat Judecătoriei Novaci, cu propuneri legale, față de acesta fiind dispusă măsura arestului preventiv, pentru 30 de zile. Cercetările sunt continuate,  sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal”, arată IPJ Gorj.

CITEȘTE ȘI: Vâlcea: Un bărbat a înşelat mai mulţi pensionari, dându-se funcţionar bancar şi luând credite în numele lor

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

- Publicitate-spot_img

Ziaristi.ro

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Parteneriat -spot_img
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri