AcasăACTUALAlexandru Cumpănașu solicită audierea parlamentarilor de Olt, după cazul de la Caracal

Alexandru Cumpănașu solicită audierea parlamentarilor de Olt, după cazul de la Caracal

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei, continuă demersurile în a desluși situația de la Caracal pentru a afla ce s-a întâmplat cu nepoata sa.

Alexandru Cumpănașu a anunțat, pe Facebook, faptul că astăzi, la ora 13.00, va depune o solicitare în care vrea audierea tuturor parlamentarilor de Olt cu privire la clanurile din județ.

”Dragi români, astăzi la ORA 13.00, voi depune la Parchetul General o solicitare (parte a plângerii penale inițiale) pentru audierea tuturor parlamentarilor de Olt cu privire la clanurile interlope din județ.

Conform atribuțiilor, parlamentarii sunt reprezentanții cetățenilor și au obligația ajutării acestora, dar și cunoașterii problemelor din circumsctipție. Este IMPOSIBIL ca presa de la București să știe mai multe despre clanurile interlope din Olt decât cei care 2 zile pe săptămână au obligația să culeagă informații despre orice probleme au cetățenii.

Este important de stabilit de către anchetatori harta clanurilor interlope din județul Olt în acest caz. Voi solicita și efectuarea de cercetări cu privire la posibila implicare a liderilor politici locali (membri ai Parlamentului sau nu) în protejarea sau dezvoltarea acestor rețele infracționale cărora le-a căzut victimă Alexandra și nu numai.

De asemenea, voi solicita efectuarea de cercetări împreună cu parchetul din Italia, Spania și Marea Britanie astfel încât să se verifice în ce măsură Alexandra, dar și alte fete din județul Olt au căzut victime unor rețele internaționale de trafic de persoane”, a scris unchiul Alexandrei pe Facebook.

Acesta a reiterat faptul că nu crede în povestea autorităților, potrivit căreia suspectul în acest caz ar fi acționat de unul singur.

”Voi solicita și lămuriri cu privire la procedura ce trebuie urmată pentru a realiza expertiza internatională. Nu cred nicio secundă în povestea servită tot mai mult cu monstrul din Caracal care a acționat singur. Adevărul trebuie să iasă la iveală!”, a declarat Alexandru Cumpănașu.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

- Publicitate-spot_img

Ziaristi.ro

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Parteneriat -spot_img
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri