AcasăACTUALAvocatul lui Dincă: „Primeşte apă, dar apa se încălzeşte şi este o...

Avocatul lui Dincă: „Primeşte apă, dar apa se încălzeşte şi este o problemă”

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Gheorghe Dincă, bărbatul care a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra şi pe Luiza, se plânge că este obosit şi primeşte apă care se încălzeşte, în timpul percheziţiilor din casa lui, susţine Claudiu Lascoschi, avocatul acestuia.

Avocatul lui Dincă a susţinut, miercuri, la Antena3, că acesta „cooperează clar cu anchetatorii”, chiar dacă există unele dubii în privinţa informaţiilor pe care le furnizează.

„S-a afirmat nefondat că el conduce ancheta. Nu, nu el conduce ancheta, dar în condiţiile în care este singurul care ştie unde se află ceea ce a pus într-un loc anume, e normal ca el să îi conducă pe anchetatori”, a afirmat avocatul.

Întrebat despre faptul că iniţial Dincă a susţinut că a aruncat în Dunăre trupul Luizei, avocatul a spus că, „în mare, ceea ce a spus s-a adeverit”.

„Nu avem unde să ştim că i-a trimis pe piste greşite. (…) El a dat detaliile. Că poate a mai şi minţit, sigur, că orice inculpat, chiar şi în caz de furt şi nu numai în caz de omor – se mai minte, nu e un caz unic când un inculpat minte. Se poate să nu spună adevărul 100%”, a mai spus avocatul.

Avocatul a mai susţinut că suspectul s-a plâns, în cursul anchetei, că este obosit: „El era obosit de atunci, este foarte obositor acolo. Sunt nişte condiţii foarte grele acolo pentru toată lumea – şi pentru poliţiştii, şi pentru inculpat, şi pentru avocat”.

La remarca moderatorului, că el primeşte apă şi mâncare pe durata percheziţiilor, avocatul a afirmat: „Primeşte apă, dar apa se încălzeşte şi este o problemă. Nu au frigider acolo şi se bea apă caldă, cum am băut şi eu. Sper să îşi facă ceaiuri. Ceai se poate bea, apă nu se mai poate bea la un moment dat”.

realitatea.net

- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri