AcasăACTUALCaravana Vaccinării: Un medic din Sudan, care lucrează într-o comună din Dolj,...

Caravana Vaccinării: Un medic din Sudan, care lucrează într-o comună din Dolj, a convins sute de persoane să se vaccineze

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Un medic din Sudan care s-a stabilit în România în urmă cu peste 30 de ani a convins sute de persoane din județele Olt, Dolj și Vâlcea să se vaccineze anti-COVID.

Hisham Tageldin este medic în comuna Bulzești din județul Dolj.

Potrivit RO Vaccinare, de la începutul pandemiei, el a convins sute de oameni din Dolj și din județele învecinate să se vaccineze anti-COVID.

Duminică, o caravană a vaccinării a ajuns în satul Frățila și, cu ajutorul medicului sudanez, alte zeci de persoane au acceptat să se vaccineze.

„Caravana vaccinării a ajuns astăzi în satul Frățila, județul Dolj, unde zeci de români s-au vaccinat cu prima doză în cabinetul doctorului Hisham Tageldin. Oamenii din Frățila au răspuns prezent apelului făcut de primar și de medicul satului. Au venit în număr mare la caravana vaccinării, s-au informat și apoi s-au vaccinat. A fost atât de simplu”, informează RO Vaccinare.

Hisham Tageldin a venit din Sudanul de Nord în România în anul 1988.

După ce a terminat Facultatea de Medicină s-a stabilit în Mischii-Dolj şi a devenit medic de familie pentru 2.500 de pacienţi din judeţele Olt, Dolj şi Vâlcea. Are un cabinet medical în comuna Bulzești și a pus bazele unui centru de permanență pentru oamenii din localitate, precizează RO Vaccinare.

Caravana OAMENI CA MINE se desfășoară în județele Dolj, Olt și Argeș. Locuitorii acestor județe au ocazia de a participa la sesiuni informaționale, cu caracter educativ, despre importanța, necesitatea și beneficiile vaccinării împotriva virusului COVID -19.

CITEȘTE ȘI: Ziua Mondială a Diabetului. Medic din Târgu Jiu: „Netratat, diabetul zaharat poate duce la complicații serioase”

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

- Publicitate-spot_img

Ziaristi.ro

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Parteneriat -spot_img
- Parteneriat -spot_img
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri