AcasăACTUALCazul Sorina, între instanțe. Unul dintre dosare mutat la Tribunalul Olt

Cazul Sorina, între instanțe. Unul dintre dosare mutat la Tribunalul Olt

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Dosarul legat de cererea de strămutare cu privire la interdicția de părăsire a țării, în cazul Sorinei, fetița luată din casa asistenților maternali, în urmă cu aproximativ două săptămâni, a fost strămutat la Tribunalul Olt, magistrații Curții de Apel Craiova dând acest verdict în dimineața zilei de marți.

Purtătorul de cuvânt al Curții de Apel Craiova, Ionel Grigorie, a precizat că acest dosar era înregistrat la Tribunalul Mehedinți și că această cauză, privind interdicția micuței de a părăsi țara se va judeca, acum, la Tribunalul Olt.

„Admite cererea de strămutare. Strămută judecarea cauzei înregistrate inițial pe rolul Tribunalului Mehedinți, la Tribunalul Olt”, a declarat Grigorie.

Totodată, instanța a dispus, marți, refacere actelor îndeplinite înainte de strămutare, Tribunalul Olt dispunând ce acte trebuie să fie administrate, acum,  în cauza respectivă.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

- Publicitate-spot_img

Ziaristi.ro

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Parteneriat -spot_img
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri