AcasăACTUALFamilie cu doi copii în vârstă de 3 și 5 ani, luată...

Familie cu doi copii în vârstă de 3 și 5 ani, luată de viitură

spot_img
spot_img
- Advertisement -

O familie a fost surprinsă de o viitură pe râul Provița, judeţul Prahova, lângă podul dintre satele Dițești și Minieri, sâmbătă seară, doi copii fiind luați de apele învolburate. 

Din primele informații, se pare că mama împreună cu doi copii, în vârstă de 3, respectiv 5 ani, ar fi traversat cu un atelaj hipo, moment în care au fost surprinși de viitură. Fetița în vârstă de 5 ani a fost salvată de un pompier aflat în timpul liber, care se afla întâmplător în zonă.

Al doilea copil luat sâmbătă de viitură la Filipeştii de Pădure, în timp ce traversa râul Proviţa într-o căruţă, a fost găsit şi este transportat la spital, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova.

„A fost găsit şi cel de-al doilea copil, un băieţel de aproximativ trei ani. Se execută manevre de resuscitare. Este în drum către UPU (Unitatea de Primiri Urgenţe n.r.)”, precizează ISU Prahova

Echipajele ISU Prahova l-au scos din apă și pe tatăl copiilor.

realitatea.net

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Ştirea ta -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri