AcasăACTUALPachetul de măsuri pentru protecția populației față de evoluția prețurilor la energie...

Pachetul de măsuri pentru protecția populației față de evoluția prețurilor la energie și gaze, aproape gata

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Premierul Nicolae Ciucă a anunțat că Guvernul este aproape de finalizarea pachetului de măsuri pentru protecția populației și a economiei față de evoluția prețurilor la energie și gaze.

„Suntem aproape de finalizarea pachetului de măsuri la nivelul guvernului pentru a continua măsurile de protecție a populației și a economiei față de evoluția prețurilor la energie și gaze”, a precizat Nicolae Ciucă, miercuri, la începutul ședinței Executivului.

Acesta a anunțat că până în prezent au fost efectuate analize cu privire propunerile venite de la nivelul ministerelor Energiei, Finanțe, Mediu, Muncii, Economiei, de la Ministerul Antrenoriatului și Turismului.

„Am avut de asemenea întâlnire la nivelul coaliției, măsurile fiind în principiu finalizate. Mâine urmează să desfășurăm o nouă întâlnire în cadrul comitetului inter-instituțional, urmând ca apoi să comunicăm aceste măsuri care încă o dată vin să asigure un set de mecanisme, astfel încât protejarea populației și a economiei să se realizeze pe o perioadă mai lungă de timp”, a conchis Nicolae Ciucă.

CITEȘTE ȘI: Nereguli depistate în zeci de magazine din țară. Protecția Consumatorului a aplicat amenzi de peste 770.000 de lei

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Ştirea ta -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri