AcasăACTUALPământ presărat pe șinele de tramvai, la Craiova. „Ajută tramvaiul să urce...

Pământ presărat pe șinele de tramvai, la Craiova. „Ajută tramvaiul să urce la deal”

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Două angajate RAT Craiova au fost surprinse, joi, în timp ce împrăștiau pământ de flori pe șinele de tramvai, reprezentanții USR Dolj semnalând acțiunea acestora pe Facebook, printr-un filmuleț. Cele două femei mută tramvaiul și presară pământ luat din rond direct pe șine.

„La Craiova se presară pământ de flori pe şine ca să urce tramvaiul la deal. Imagini incredibile cu tramvaiul din Craiova! Priviţi cu atenţie ce fac cele două femei din filmuleţ. Dau tramvaiul cu spatele şi toarnă pe şine… pământ de flori. Probabil este noua metodă prin care angajaţii RAT Craiova au fost instruiţi să o aplice ca tramvaiul să urce la deal. Dacă nu merge, le sugerăm să aducă nişte cai. Sau celebra basculantă care vine tot mai des la intervenţii în ultimul timp. În rarele situaţii când tramvaiul nu se defectează în mers, se topesc la soare şinele, abia „reabilitate” cu 7,7 milioane de euro de la Uniunea Europeană. Aşa e la Craiova, sub administraţia PSD-ALDE. Urmează trei rânduri de alegeri: prezidentiale, locale și parlamentare. Ieșim și la vot și scăpăm de incompetența și dezastrul creat de PSD-ALDE”, a scris USR Dolj, pe Facebook.

Directorul RAT Craiova nu a putut fi contactat telefonic pentru a oferi o explicație despre această acțiune, urmând ca reprezentanții Primăriei Craiova să facă o informare în acest sens.

Sursa video: Facebook USR Dolj.

https://www.facebook.com/USRDolj/videos/332876134286317/?__tn__=%2Cd%2CP-R&eid=ARBlo8d9lKhRfTZw08DUgQzJbLyXWhQEpwwrE_V98-J3NX20KSYM6cQqtguAQliurcC0WXt4mlcAm2Ia

- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Parteneriat -spot_img
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri