AcasăACTUALSute de parfumuri, haine și încălțăminte contrafăcute, descoperite într-un autocar, la vamă....

Sute de parfumuri, haine și încălțăminte contrafăcute, descoperite într-un autocar, la vamă. Bunurile în valoare de 186.000 de lei, confiscate

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Sute de parfumuri, haine, încălțăminte și articole de marochinărie, toate fiind produse contrafăcute, au fost descoperite de către polițiștii de frontieră giurgiuveni, în urma unui control efectuat asupra unui autocar. Bunurile aparţineau șoferului mijlocului de transport, un cetăţean turc, în vârstă de 38 de ani.

Ieri, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au oprit pentru control, pe sensul de intrare în țară, un autocar ce aparține unei firme de transport internațional de persoane.

Cu această ocazie, polițiștii au găsit, într-un locaș special amenajat sub scările ce fac accesul în interiorul autocarului, cantitatea totală de 40 de articole vestimentare, 15 articole de marochinărie, 833 parfumuri și 32 perechi de încălțăminte, toate purtând însemnele unor mărci cunoscute, fiind susceptibile a fi contrafăcute.

„În cadrul cercetărilor, polițiștii de frontieră au stabilit că bunurile descoperite aparțin unui cetățean turc, în vârstă de 38 de ani. Persoana în cauză nu deţinea documente de provenienţă pentru produsele sus-menţionate. Bunurile, în valoare totală estimată de 186.000 de lei dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor”, arată Poliția de Frontieră.

Polițiștii efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate, urmând ca, la finalizarea acestora, să fie propuse soluții legale prin unitatea de parchet.

CITEȘTE ȘI: Fosta directoare a Penitenciarului Pelendava din Dolj, ajunsă model pe OnlyFans, le ia apărarea fraţilor Tate

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri