AcasăACTUALZeci de persoane, în parc, consumând droguri

Zeci de persoane, în parc, consumând droguri

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Peste 20 de persoane, cu vârste cuprinse 15 și 29 de ani au fost prinse consumând substanțe psihoactive, în ultimele trei luni, în Parcul Nicolae Romanescu din Craiova.

Potrivit unui comunicat al Poliției Locale Craiova, persoanele respective își și confecționau țigările.

„În urma desfășurării activităților de patrulare de către polițiștii locali cu atribuții de menținere a ordinii publice, precum și a activității desfășurată de către dispecerii ce asigură monitorizarea Parcului „Nicolae Romanescu”, în ultimele 3 luni au fost surprinse în flagrant și depistate un număr de 22 persoane ce confecționau artizanal și consumau pe domeniul public țigări ce conțineau substanțe euforizante psihoactive”, se arată într-un comunicat al Poliției Locale Craiova.

Asupra acestora s-au găsit plicuri cu resturi vegetale de culoare verde oliv, plicuri de plastic transparent cu închidere tip ziplock ce conțineau muguri vegetali, precum și dispozitive de mărunțit tip „grinder”.

„Persoanele în cauză, cu vârste cuprinse între 15 – 29 ani, au fost conduse la sediul Poliției Locale unde s-au întocmit actele premergătoare impuse de lege, iar materialele vegetale și dispozitivele au fost înaintate Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova, pentru a finaliza cercetările și a dispune măsurile legale în aceste cazuri”, se mai arată în comunicat.

- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri